Stoły chłodnicze

Stoły i urządzenia chłodnicze są niezbędne w profesjonalnej kuchni gastronomicznej. Ich podstawową funkcją jest przechowywanie żywności w odpowiedniej temperaturze oraz przechowywanie produktów spożywczych. Stoły chłodnicze są też doskonałym miejscem pracy, dzięki szerokim i higienicznym, wykonanym ze stali nierdzewnej blatom. Stoły występują w szerokiej gamie konfiguracji, jedno, dwu i trzydrzwiowe, z agregatem różnie umiejscowionym w zależności od tego w jakim ustawieniu będzie funkcjonował w kuchni, tak aby dostęp był optymalny. Stół chłodniczy może być dostosowany do potrzeb lokalu i wyposażony w szafki, szuflady, miejsce na zlew lub pojemnik.

Produkt dodany do listy życzen
Product added to compare.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce Czytaj Więcej