NÓŻ DO CHLEBA 200MM | Yato, YG-02223
NÓŻ DO CHLEBA 200MM | Yato, YG-02223
NÓŻ DO CHLEBA 200MM | Yato, YG-02223
NÓŻ DO CHLEBA 200MM | Yato, YG-02223

NÓŻ DO CHLEBA 200MM | Yato, YG-02223

Produkt dostępny na zamówienie
35,00 zł
Netto Dostawa: 3 do 6 tygodni

Długość [mm]\205 / 340 Grubość [mm]\2,5 Materiał\X50CrMoV15

 

Nóż do pieczywa marki YATO o długości ostrza 205mm.

Wykonany jest z najwyższej jakości kutej stali niemieckiej X50CrMoV15, o twardości HRC 55-58, co gwarantuje, że ostrza są:

  • bardzo ostre
  • trwałe
  • posiadają doskonałe właściwości tnące
  • łatwe do czyszczenia

Dzięki temu noże YATO doskonale nadają się do profesjonalnej pracy w gastronomii, zwłaszcza do krojenia pieczywa.

Wieloetapowy proces produkcyjny, przeprowadzony z zachowaniem najwyższych wymogów jakościowych zapewnia, że każdy z etapów, takich jak kucie, hartowanie, szlifowanie czy ostrzenie wykonane są bardzo starannie i precyzyjnie. Rezultatem tego jest nóż kucharski YATO.

Istotnym elementem noża YATO jest rękojeść. Wykonana z antypoślizgowego materiału posiada specjalnie wyprofilowany, ergonomiczny kształt, żeby zapewnić jak największy komfort pracy. Gładka powierzchnia, bez połączeń nitowanych, uniemożliwia gromadzenie się resztak co jest zgodne z wymogami HACCP
Ważnym zagadnieniewm jest także kwestia bezpieczeństaw podczas użytkowania. Dlatego nóż YATO posiada specjalną nasadę przy połączeniu ostrza z rękojeścią. Zapobiega ona ześlizgnięciu się dłoni na ostrze eleminując ryzyko poważnego skaleczenia się.

Całkowita długość noża wynosi 340mm, a ostrza 205mm. Jego grubość 2,5mm gwarantuje bardzo dużą stabilność noża podczas pracy.

Nóż pakowany jest osobno w blister, estetycznie prezentującym się na regale sklepowym.

 

Parametry

  • Długość [mm]: 205 / 340
  • Grubość [mm]: 2,5
  • Materiał: X50CrMoV15
YG-02223
Brak opini

Oceń Komentarze (0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Produkt dodany do listy życzen
Product added to compare.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce Czytaj Więcej