Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017
Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017

Naboje do syfonu do bitej śmietany, iSi, Professional, 50 szt | Stalgast 500017

W magazynie
86,90 zł
Netto Wysyłka 24h

 
Opis
  • każdy nabój zawiera 8.4 g czystego N2O
  • naboje wykonane z wysokiej jakości stali do recyklingu
  • każdy nabój jest elektronicznie ważony i posiada gwarancję wypełnienia
  • kompatybilne z profesjonalną ofertą innych marek
  • tylko naboje iSi mogą być używane w syfonach iSi nie powodując utraty gwarancji
  • 50 szt naboi w opakowaniu
  • zwiększona wydajność nawet do 20%
Do pobrania
Marka
Isi
500017
Brak opini

Oceń Komentarze (0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Produkt dodany do listy życzen
Product added to compare.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce Czytaj Więcej