Szatkownica + przystawka ciągła RG-350 | RM GASTRO 00010695

Szatkownica + przystawka ciągła RG-350 | RM GASTRO 00010695

Produkt dostępny na zamówienie
20 550,00 zł
Netto Dostawa: 3 do 6 tygodni

 
RODZAJ OBRÓBKI
Krojenie w plastry, w kostkę, szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w paski owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.
CHARAKTERYSTYKA
Umożliwia przygotowywanie od 400 do 1 200 porcji dziennie.
Cylindryczny podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.
Automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.
Podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.
Wyjątkowo mocna dźwignia dociskowa umożliwia łatwe przetwarzanie nawet większych produktów oraz produktów wymagających nacisku przy podawaniu, takich jak kapusta, marchew, ser, itp.
Dzięki zastosowaniu pochyłej konstrukcji podajnik i dźwignia dociskowa znajdują się na wygodnej wysokości, zapewniając ergonomiczną pozycję w trakcie obsługi urządzenia.
Uchwyt dźwigni dociskowej ?Hallde ErgoLoop? w kształcie pętli dookoła cylindrycznego podajnika pozwala na wygodne i ergonomiczne operowanie dwiema rękami.
Przystawka do ciągłego podawania do ciągłego krojenia ziemniaków, cebuli, pieczarek itp.
Metalowe tarcze tnące wyposażone w ostrza, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzenia
Uchwyt do podnoszenia umieszczony z przodu i z tyłu urządzenia ułatwia przenoszenie.
Model stacjonarny.
Jedna prędkość.
MATERIAŁY
Obudowa urządzenia i podajnik wykonane są z metalu.
Przystawka do ciągłego podawania wykonana jest ze stali
nierdzewnej.
WYPOSAŻENIE
Do wyboru ręczna przystawka dociskowa lub przystawka do podawania ciągłego.
Zasilanie el# (V/Hz)
230 V / 50 Hz
Moc (kW)
0,75
Kod
40947
Pojemność (l)
podajnik: 5,7
Typ
ciągły
Wydajność (kg/min)
30
00010695
Brak opini
Produkt dodany do listy życzen
Product added to compare.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce Czytaj Więcej