Urządzenie Sous-vide CSVT - 76 ET | RM GASTRO 00009346

Urządzenie Sous-vide CSVT - 76 ET | RM GASTRO 00009346

Produkt dostępny na zamówienie
14 420,00 zł
Netto Dostawa: 3 do 6 tygodni

 
nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw
zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej
szczególnie dobre rezultaty można osiągnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy tradycyjnym pieczeniu lub smażeniu na patelni
nie dochodzi do mieszania smaków (jak np. w piekarniku)
dzięki Sous-vide minimalizuje się straty wagi potrawy - dowiedziono, że nie są większe niż 5%
Waga
42
Zasilanie el# (V/Hz)
230 V / 50 Hz
Moc (kW)
2,4
Ilość wanien
1
Pojemność (l)
20
Wymiary wanny (cm)
51 x 31 x 18
Zakres temp# (°C)
0 - 90
00009346
Brak opini
Produkt dodany do listy życzen
Product added to compare.

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce Czytaj Więcej